Alexandra Hallén

Alexandra Hallén

30.09.21

Døre åbnes kl. 20.00
Koncerten begynder kl. 21.00

 

Svensk fødte Alexandra Hallén er bosat i Danmark. Hallén er en multifacetteret kunstner, komponist og performer, der undersøger sine egne samt publikums grænser i sine værker.

Ved brugen af objekter, bringer hun virkeligheden ind i kunsten. Således skaber hun følelser og kropslige reaktioner, som bliver ”kunstigt” fremstillet men emulere følelser og reaktioner, som snildt kan forekomme til en koncert. Fx ved at bade i isvand for at føle sig kold, eller skære i løg for at frembringe tåre etc.

Som cellist er Alexandra Hallén lige så passioneret som hun er modig og hun formår at skabe en detaljerig og brændende energi via sit instrument og virke. Hendes bestræbelser, på altid at skubbe celloens grænser for herigennem at opdage nye ekstenderet teknikker, har resulteret i et tæt samarbejde med mange spændende komponister.

Hallén har studeret Master Composition and Creative Practice på Hochschule der Künste Bern med Simon Steen Andersen, Stefan Prins, Gilbert Nouno og Teresa Carrasco. Hun har et postgraduat diplom og en Master of Performance fra Det Kongelige Musikkonservatorium i København og har yderligere studeret på Det Kongelige Musikkonservatorium i Stockholm og Örebro Musikkonservatorium.

Info