AKTIVISTERNE


TEATERGRAD

AKTIVISTERNE

AKTIVISTERNE er en crazy hybrid med lige dele teater og koncert. Som i de øvrige forestillinger sætter Teatergrad publikum i centrum i et særligt rum for en teatralsk undersøgelse af en tematik. 

Vi har flyttet teatret ud af teatersalen og laver en hybrid mellem koncert og teater. Ikke at forveksle med en teaterkoncert! AKTIVISTERNE bliver i form og indhold noget helt andet. Og skal man sammenligne med noget, må det være Teatergrads THE BEATROOTS (2018) eller TILBAGE TIL HØJSKOLEN (2023). AKTIVISTERNE blev produceret i 2020/21 hvor den havde en lang turné foran sig. Den blev lukket af corona. I den mellemliggende periode er der sket meget i verden og forestillingen bliver derfor opdateret i en version 2024 og vender stærkt tilbage.

 

DRAMATURGI Julie Petrine Glargaard / ISCENESÆTTELSE Leiv Arne Kjøllmoen / MEDVIRKENDE Rolf Hansen, Christine Worre Kann og Marie Louise von Bülow m.fl. / SCENOGRAFI Nikolaj Heiselberg Trap og Sir Grand Lear / LYDDESIGN Janus Jensen / KOMPONIST Marie Louise von Bülow 

 


VARIGHED 90 MINUTTER


#aktivisme         #teaterkoncert         #hybrid         #musikdramatik